چراغ خطی

بهترین چراغ خطی برای نصب در ساختمان چیست؟

بهترین-چراغ-خطی-برای-نصب-در-ساختمان

چراغ خطی چیست:

چراغ خطی که نوعی نورپردازی جدید در سبک مینیمال می‌باشد، یکی از بهترین انتخاب‌ها جهت تامین نور فضا و همچنین زیباسازی ساختمان محسوب می‌شود. با ظهور چراغ‌های خطی در سال 1950، در ابتدا برای روشن کردن کارگاه‌ها استفاده می‌شد، اما با گذشت زمان استفاده از این چراغ در مکانهای دیگر نیز در میان مردم افزایش پیدا کرد. در این مقاله قصد داریم به این مورد پاسخ بدهیم ک بهترین چراغ خطی برای نصب در ساختمان چیست، پس اگر شما نیز تمایل دارید آشنایی بیشتری با این دسته چراغ‌ها پیدا کنید و یا می‌خواهید بدانید کدام مدل از انواع چراغ خطی برای استفاده در ساختمان شما مناسب‌تر است، در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

معرفی چراغ خطی

خرید-چراغ-خطی

چراغ خطی رو کار و توکار تنوع محصول در برق طالب – خرید از تولید کننده

درست همان‌طور که از نام این چراغ برمی‌آید، چراغ خطی نوعی چراغ است که نور را به صورت خطی از خود منتشر می‌سازد. علاوه بر آن باید بدانید که در ساختار چراغ خطی مورد نظر از تکنولوژی‌های جدید استفاده شده باشد، برای مثال منابع ال ای دی در تامین نور این چراغ به کار رفته باشند. اگرچه در چراغ‌های خطی اولیه از منابع فلورسنت استفاده می‌شد، اما با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی لامپ‌های ال ای دی جایگزین لامپ فلورسنت شده‌اند.

حتما تا کنون مهتابی‌های قدیمی را مشاهده کرده‌اید، در واقع می‌توان گفت که مهتابی‌های قدیمی نیز به صورت خطی نور را ساطع می‌کردند، اما این مهتابی‌ها در دسته چراغ‌های خطی قرار نمی‌گیرند، به این علت که تکنولوژی‌های جدید در ساخت آن‌ها به کار گرفته نشده است.

معرفی انواع چراغ خطی

چراغ خطی در انواع مختلفی تولید می‌شود تا بتوان از آن‌ها، در تمامی قسمت‌های ساختمان استفاده کرد. علاوه بر ساختمان، برخی از انواع چراغ خطی برای استفاده در فضاهای خارجی نیز مناسب هستند اما در این مقاله به بهترین چراغ خطی برای نصب در ساختمان خواهیم پرداخت.

به طور کلی چراغ‌های خطی بر اساس نوع نصب و مکان مورد استفاده به انواع زیر تقسیم می‌شوند. هر مورد ویژگی‌ها و کاربردهای خاص خود را خواهد داشت.

چراغ خطی توکار

چراغ-خطی-توکار-برق-طالب

چراغ های خطی توکار طالب اس ام دی با کیفیت بالا

این دسته از چراغ برای نصب در ساختمان بسیار مناسب بوده و ظاهری شیک و مینیمال به فضا خواهد بخشید. در این مدل نصب، قاب و بدنه چراغ به طور کامل درون باکس یا شیاری که از قبل برای نصب چراغ در نظر گرفته شده است، درون دیوار و یا سقف کاذب قرار می‌گیرد. در نتیجه به جز قسمت دفیوزر چراغ عملا سایر بخش‌ها از دید پنهان خواهند ماند. چراغ‌های خطی توکار در دو مدل فریم‌دار و بدون فریم تولید می‌شود.

  • چراغ خطی فریم‌دار

در مدل فریم‌دار، یک لبه به عرض حدود یک سانتی‌متر در اطراف چراغ خطی قرار دارد که این فریم نیز در معرض دید قرار می‌گیرد. وجود این لبه بر اساس نوع استفاده از چراغ خطی در ساختمان می‌تواند ضروری و یا دلخواه باشد. چراغ خطی توکار فریم‌دار نصب راحت‌تری نسبت به نوع بدون فریم‌ دارد و همچنین این لبه کمک می‌کند تا ناهماهنگی و نامنظمی موجود در هنگام ایجاد شیار یا باکس چراغ خطی، با استفاده از این لبه به خوبی پوشیده شده و ظاهری یکدست و یکنواخت در ساختمان ایجاد گردد.

  • چراغ خطی بدون فریم

این مدل چراغ خطی توکار اما هیچ گونه لبه‌ای در اطراف خود ندارد و تنها بخش دفیوزر چراغ دیده می‌شود. چراغ خطی بدون فریم طوری استفاده می‌شود که گویی قسمتی از دیوار یا سقف است، که قابلیت نوربخشی دارد. استفاده از چراغ خطی بدون فریم زیبایی خاصی را به ساختمان و فضا می‌بخشد که اگر در این مورد حساس هستید، می‌توانید این مدل را برای نوربخشی ساختمان خود انتخاب نمایید.

چراغ خطی روکار

چراغ-خطی-روکار

این دسته از چراغ‌های خطی به صورت کامل روی دیوار یا سقف قرار می‌گیرند و برخلاف مدل توکار بخش‌های مختلف آن در معرض دید می‌باشد. بهترین چراغ خطی برای نصب در ساختمان‌هایی که امکان ایجاد شیار یا باکس برای قرارگیری در سقف یا دیوار وجود نداشته باشد و یا قصد داشته باشید تا از چراغ‌های خطی به عنوان قسمتی از دکوراسیون داخلی بهره ببرید، چراغ خطی روکار می‌باشد.

چراغ خطی آویز

چراغ-خطی-آویز

این مدل از چراغ خطی در حقیقت نوعی از چراغ خطی روکار محسوب می‌شود که با فاصله از سقف قرار می‌گیرد. به علت زیبایی و جلوه خاصی که این مدل از چراغ خطی به فضا می‌بخشد، از بهترین چراغ خطی برای نصب در ساختمان محسوب می‌شود. به طور معمول از چراغ خطی آویز در قسمت‌هایی که ارتفاع سقف بلند باشد و نور به میزان کافی از سقف به زمین نرسد، استفاده می‌شود. البته در بخش‌های مختلفی از جمله کانتر یا جزیره آشپزخانه‌ها و یا بالای میزهای کنفرانس نیز از نوع چراغ خطی آویز استفاده می‌کنند.

چراغ‌های خطی آویز نیز بر اساس نوع آویز خود به دو مدل آویز کابلی و آویز تلسکوپی تقسیم می‌شوند. در مدل کابلی فضای کافی برای قرار گرفتن سیم حامل جریان در آن وجود ندارد به همین علت این سیم به صورت جداگانه و موازی با آویز قرار خواهد گرفت. اما در آویز تلسکوپی سیم جریان درون آویز قرار می‌گیرد که از نظر زیبایی شکیل‌تر و بدون ایجاد شلوغی دیده می‌شود.

چراغ خطی دفنی

این دسته از چراغ خطی برای استفاده در فضاهای خارجی ساختمان از جمله استخرها و یا مسیرسازی مناسب است. چراغ خطی دفنی مدلی از نوع توکار بوده که درون زمین قرار می‌گیرد و به صورت رو به بالا نور را منتشر می‌سازد. علاوه بر مصارف ساختمانی از این نوع برای روشن ساختن پارک‌ها، اتوبان‌ها، مکان‌های تاریخی و … نیز استفاده می‌شود.

چراغ خطی زیر کابینتی

چراغ-خطی-زیر-کابینتی

چراغ خطی زیر کابینتی که برای ایجاد روشنایی در زیر کابینت‌های آشپزخانه کاربرد دارد، از بهترین چراغ خطی برای نصب در ساختمان خواهد بود که هم استفاده کاربردی دارد و هم زیباسازی. به طور معمول این نوع چراغ به صورت توکار در زیر کابینت‌ها نصب می‌شود؛ اما امکان نصب روکار آن نیز وجود دارد.

جمع‌بندی و سخن پایانی

در این مقاله مطالبی را برای پاسخ به سوال «بهترین چراغ خطی برای نصب در ساختمان چیست؟» ارائه کردیم. می‌دانید که چراغ خطی می‌تواند هم از ابزارهای جدید برای ایجاد روشنایی کافی در محیط و هم نورپردازی برای زیباسازی مکان باشد. در واقع با استفاد از چراغ خطی در ساختمان می‌توانید هر دو مورد را هدف قرار داده یعنی هم نور فضا را تامین کنید و هم جلوه‌ای زیبا به محیط ببخشید. استفاده از نورپردازی در زیباسازی از مواردی بوده که چندین سال اخیر مورد توجه قرار گرفته است.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *