چراغ خطی

راهنمای خرید چراغ خطی آویز

خرید-چراغ-خطی-آویز-برق -طالب

اچراغ خطی آویز امروزه در نورپردازی، علاوه بر تامین روشنایی و نور ساختمان، در زیبایی محیط تیز تاثیرگذار است. انواع تجهیزات روشنایی که در حال حاضر در بازار موجود است، می‌تواند دکوراسیون فضا را کاملا دگرگون نموده و آن را از محیطی کسل کننده، به یک محیط شاد و دل‌انگیز تبدیل کند. چراغ خطی یکی از انواع این تجهیزات است، که انواع متفاوتی دارد. ما در این مقاله قصد داریم راهنمای خرید چراغ خطی آویز که یکی از مدل‌های چراغ خطی است را، برایتان شرح دهیم. در صورتی که قصد دارید منزل یا محل کار خود را با چراغ خطی آویز نورانی کنید، در ادامه مقاله با ما همراه باشید تا اطلاعاتی را در این خصوص کسب نمایید.

چراغ خطی چیست؟

چراغ خطی که با نام نور خطی با لاینر هم شناخته می‌شود، نوعی چراغ با نور خطی و بلند است که در مقابل چراغ گرد و مربع قرار می‌گیرد.

چراغ خطی چیست -برق طالب

تاریخچه چراغ خطی

آن چه امروزه به نام چراغ خطی می‌شناسیم، در گذشته وجود نداشت. چراغ یا نور خطی برای اولین بار در سال ۱۹۵۰ توسط لوله‌های فلورسنت تهیه شد و برای روشن کردن مکان‌های صنعتی به کار می‌رفت. تا پیش از آن، ایجاد روشنایی در فضاهایی مانند انبار، خرده فروشی‌ها و… بسیار سخت بود و نورهای معمولی نمی‌توانستند روشنایی مناسب را تامین نمایند.

در دهه ۵۰ میلادی و پس از آن، لامپ‌های فلورسنت جهت نورپردازی اماکن صنعتی استفاده می‌شدند. اما در نهایت در سال ۲۰۰۰ میلادی و با ورود لامپ‌های ال ای دی، این صنعت دگرگون شد و لامپ‌های خطی جدید وارد بازار شدند. به مرور زمان و با پیشرفت تکنولوژی شکل و شمایل و نحوه نورپردازی این لامپ‌ها نیز تغییر پیدا کرد و به شکل امروزی درآمد.

تاریخچه چراغ خطی - برق طالب

انواع چراغ خطی

 در ۳ نوع چراغ روکار، توکار و آویز موجود است.

چراغ خطی آویز

ما در این مقاله به دنبال راهنمای خرید چراغ خطی آویز هستیم. در نتیجه لازم است توضیحات مفصل‌تری در خصوص این چراغ شرح داده شود.

چراغ خطی آویز، یک لوستر خطی مدرن است که که به راحتی و با کمک پایه قابل نصب است و نیازی به ایجاد برش در سقف ندارد. با استفاده از چراغ خطی آویز، می‌توان خط‌های نوری مختلف ایجاد کرد و فضای مدرنی به محل سکونت یا کار خود بخشید. نکته‌ای که در هنگام خرید چراغ خطی آویز باید مورد توجه قرار گیرد، این است که چون استاندارد این نوع چراغ‌ها برای سقف‌های بلند است، حتما باید ارتفاع سقف مدنظر قرار گیرد.

انواع چراغ خطی, چراغ خطی آویز

ویژگی‌های نورپردازی با چراغ خطی آویز

به طور کلی  به دلیل انعطاف‌پذیری نسبتا خوب و عملکرد بالایی که دارند، به سرعت توانستند به محبوبیت زیادی دست پیدا کنند. زیرا معمولا این چراغ‌ها در هر نوع سقفی قابلیت نصب دارند و حتی به سقف هم وابسته نبوده و میتوانند به صورت معلق و آویز نصب شوند.

از ویژگی‌های مهم نورپردازی با چراغ آویز، این است که نیازی به ایجاد برش در سقف نداشته، به سادگی نصب می‌شوند و بر خلاف چراغ روکار می‌توان آویزهای خطی با خطوط نور مختلف ایجاد کرد و فضای مدرن‌تری را ایجاد نمود. اگرچه بهتر است ارتفاع سقف مدنظر قرار گیرد، اما باید در نظر داشت این چراغ‌ها در انواع سقف‌های کوتاه و بلند هم مورد استفاده واقع می‌شوند.

نورپردازی با چراغ خطی آویز برق طالب

کاربرد چراغ خطی آویز

به طور کلی، محدودیتی در به کارگیری چراغ خطی آویز در اماکن مختلف وجود ندارد. بنابراين لوستر خطی قابلیت روشنایی در اماکن کاری، مسکونی، کافه‌ها، رستوران‌ها، و… را داشته و می‌تواند نورپردازی منحصربه‌فرد و مدرنی را ایجاد نماید. به عنوان مثال در فروشگاه‌های خاص، این نوع روشنایی می‌تواند اشیاء خاص را جلوه بیشتری ببخشد و یا اتاق معمولی را بزرگ‌تر جلوه دهد. به علاوه اهمیت استفاده از این چراغ خطی دربالای میزهای کنفرانس بر کسی پوشیده نخواهد بود.

کاربرد چراغ خطی آویز - برق طالب

بدنه و آویز چراغ خطی آویز

برای راهنمای خرید چراغ خطی آویز، بهتر است با ویژگی‌ها و جنس بدنه و آویز این چراغ آشنایی پیدا کنید.

بدنه چراغ خطی آویز، با عرض پروفیل ۶  ارتفاع ۹ و از آلومینیوم اکستروژن کیفیت رنگ کوره‌ای تهیه شده است. در صورتی که بدنه چراغ خطی آویز با ضربه فیزیکی آسیب نبیند، می‌توان از بدنه ثابت استفاده کرد و در صورت نیاز تنها ماژول‌های داخل چراغ را تعویض نمود.

کیفیت بالای بدنه چراغ خطی، اهمیت به سزایی بر دوام و ماندگاری آن خواهد داشت. آویز چراغ خطی اکوات نیز می‌تواند به وسیله کابل آویز که به اصطلاح آویز بوکسل شده است، به سقف متصل شود. در این روش چراغ نهایتا به وسیله یک سیم بی‌رنگ که از کنار کابل عبور می‌کند، به جریان الکتریسیته متصل می‌شود. آویز تلسکوپی نوع دیگری از آویز است که نسبت به کابل ضخامت بیشتری داشته، اما سیم‌کشی از داخل آن عبور کرده و نیازی به استفاده از سبم بی‌رنگ در آن نیست. هر یک از این آویزها توانایی حداکثر ۲۰ کیلوگرم وزن را دارند.

بدنه و آویز چراغ خطی آویز برق طالب

مطالبی در خصوص راهنمای خرید 

خرید این محصول کار چندان سختی نیست به شرط آن که مواردی مختلفی مورد توجه قرار گیرند.

۱)ابعاد چراغ

اندازه چراغ آویز با توجه به فضای به کار رفته در آن، باید هماهنگی و تناسب داشته باشد، توجه به ابعاد قبل از خرید اهمیت زیادی دارد.

۲)کیفیت و دوام

هر چقدر کیفیت چراغ‌های ال ای دی به کار رفته در چراغ خطی آویز بیشتر باشد، طول عمر این چراغ نیز به طور قابل توجهی افزایش می‌یابد.

۳)میزان روشنایی

این محصول به صورت ال ای دی با ماژول‌های LED و SMD متفاوتی ارائه می‌شوند که هر کدام میزان روشنایی مخصوص به خود را دارند. در نتیجه با توجه به فضایی که قرار است چراغ آویز مورد استفاده قرار گیرد، نوع مناسب آن را انتخاب نمایید.

جمع‌بندی

برای مطالبی در خصوص راهنمای خرید چراغ خطی آویز، ابتدا مطالبی درباره چراغ خطی، تاریخچه آن  انواع چراغ خطی شرح داده شد. پس از آن برای آشنایی مبسوط‌تر شما عزیزان مطالب گسترده‌تری در مورد چراغ خطی آویز، ویژگی‌ها و کاربردهای آن و در نهایت راهنمای خرید چراغ خطی آویز بیان گردید.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *